Adverteren

Adverteren via 112Nieuwsgroep werkt!

Geen dure krant advertenties meer, radiospots en tal van andere adverteer mogelijkheden. Via 112Nieuwsgroep zijn er verschillende voordelige mogelijkheden om je bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Dit kan zowel lokaal, regionaal en landelijk op al onze websites! Tevens is het mogelijk om een BLOG post te publiceren op een van onze websites.

Lokaal adverteren

Wil jij lokaal gezien worden? Kies dan voor een banner op een van onze lokale websites. De lokale adverteerders op deze pagina worden gerealiseerd door Hartvisie communicatie. Mail voor meer info naar info@hart-visie.nl

Regionaal adverteren

Wil je bekend worden in een grote regio of heb je een evenement wat een boost in de regio kan gebruiken, ga dan voor regionaal adverteren. Afhankelijk van de regio zijn er verschillende websites waarop jou bedrijf of evenement gelijktijdig te zien kan zijn. Neem contact op via info@112nieuwsgroep.nl

Landelijk adverteren

Landelijk aandacht, wie wilt dat niet! Adverteren in kranten is vaak eenmalig en kost erg veel geld. Op dit moment hebben wij 140 websites online staan, waar jou bedrijf of evenement op kan komen te staan! Adverteren hoeft niet duur te zijn, want wist je dat adverteren op al deze websites al kan vanaf € 650 ex btw per maand! Tevens krijgt de landelijke adverteerder eenmalig gratis de mogelijk om een BLOG post te publiceren op een website binnen onze groep naar keuze. Neem contact op via info@112nieuwsgroep.nl voor meer informatie.

BLOG Post

Veel bedrijven doen het al, een BLOG Post plaatsen op een website, waarmee niet alleen bekendheid wordt gerealiseerd, maar is dit goed voor de zoekmachines. Een BLOG post op een van de websites is al mogelijk voor een bedrag van € 55,- ex btw.

Heb je interesse in een van de adverteer mogelijkheden neem dan contact met ons op via info@112nieuwsgroep.nl . Met adverteren via 112Nieuwsgroep krijg jij niet alleen veel aandacht maar zorg je er mede voor dat wij het nieuws kunnen blijven brengen.