Motorrijder belandt in greppel na botsing in Klarenbeek

12/06

Foto: Luciano de Graaf

12/06

Foto: Luciano de Graaf

12/06

Foto: Luciano de Graaf

12/06

Foto: Luciano de Graaf

Klarenbeek – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Welvaartsdwarsweg in Klarenbeek. Hierbij raakte een motorrijder gewond.

De motorrijder reed over de Welvaartsdwarsweg maar werd over het hoofd gezien door een auto die uit een uitrit kwam en waarvan het zicht werd belemmerd door een geparkeerde auto. De motorrijder kwam in botsing met de auto en kwam vervolgens in de greppel terecht. Een ambulance kwam ter plaatse en nam het slachtoffer ter controle mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakte bij het ongeval beschadigd. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de motor afgesleept.