Duizenden demonstranten bij protest tegen coronaregels

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

12/06

Foto: LT

Apeldoorn – Zaterdagmiddag is er een protest gehouden in de vorm van een protestmars tegen het vaccinatiebeleid en coronapaspoort in Apeldoorn. De deelnemers waren vertrokken vanaf de Asselsestraat waar het verzamelpunt is en liepen een mars van zo’n 6 kilometer.

De demonstranten zijn het nog altijd niet eens met het vaccinatiebeleid en zien dit als een “vrijwillige” verplichting dit in verband met het plan om ongevaccineerde uit te sluiten voor veel “vrijheden”. Bij het protest waren duizenden personen aanwezig. De demonstranten hadden onder meer spandoeken, vlaggen en gele paraplu’s bij zich. Het protest werd georganiseerd door Police for Freedom, voor deze demonstratie is een vergunning afgegeven