Ree komt om bij aanrijding door auto op A50

19/04

Foto: Luciano de Graaf

19/04

Foto: Luciano de Graaf

19/04

Foto: Luciano de Graaf

19/04

Foto: Luciano de Graaf

Klarenbeek – Op de A50 ter hoogte van Klarenbeek heeft zondagavond vlak voor middernacht een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een ree. Hierbij is de ree om het leven gekomen.

Rijkswaterstaat en een faunabeheerder werden vanwege het ongeval in kennis gesteld. De personenauto is na de botsing doorgereden maar zou de aanrijding wel hebben gemeld bij de politie. Het dier lag op de middelste rijbaan en moest door faunabeheer van het wegdek gehaald worden. De auto zou behoorlijk wat schade hebben opgelopen meldt de faunabeheerder. Het dier is meegenomen en zou in de natuur gelegd worden als voedsel voor andere dieren.