32 jarige man komt om bij ongeval

09/03

Foto: Luciano de Graaf

09/03

Foto: Luciano de Graaf

09/03

Foto: Luciano de Graaf

09/03

Foto: Luciano de Graaf

09/03

Foto: Luciano de Graaf

Lieren – Dinsdagochtend heeft er op de Kanaal Zuid tussen Lieren en Apeldoorn een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is een 32 jarige automobilist uit Raalte om het leven gekomen.

Het ongeval vond plaats rond 7:45. De bestuurder kwam vanaf Loenen en reed richting Apeldoorn toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom botste. Na de botsing schoot de auto het naastgelegen kanaal in. Medewerkers van een loonbedrijf schoten direct te hulp en haalde het voertuig uit het water. Kort erna arriveerde de hulpdiensten.

Het slachtoffer zat bekneld en ondanks alle inzet van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plaatse. Duikers van de brandweer hadden nog gezocht in het water naar eventueel andere slachtoffers, maar niemand werd aangetroffen. De weg werd volledig afgesloten vanwege de hulpverlening en het onderzoek.