14 jarige jongen gewond bij ongeval met slee

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN – Op maandag 8 februari omstreeks 14:30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval in het kanaalpark in Apeldoorn. Er kwamen 2 ambulances ter plaatse en later nog een brandweerwagen om te assisteren bij de hulpverlening.

Tijdens het sleeën is een jongen van 14 jaar gewond geraakt. Op het moment dat het ongeval gebeurde waren er zo’n 40 mensen aan het sleeën of in de sneeuw aan het spelen. De jongen raakte gewond en is met de ambulance meegevoerd naar het Gelre ziekenhuis. Volgens de vader van de jongen heeft hij mogelijk letsel opgelopen aan zijn onderbeen. Terwijl het jongetje werd behandeld door het ambulancepersoneel, speelde de overige kinderen gewoon verder.

Waardoor het ongeluk is ontstaan is nog onduidelijk