Drie gewonden bij ongeval in Ugchelen

28/07

Foto: Luciano de Graaf

28/07

Foto: Luciano de Graaf

28/07

Foto: Luciano de Graaf

28/07

Foto: Luciano de Graaf

28/07

Foto: Luciano de Graaf

28/07

Foto: Luciano de Graaf

Ugchelen – Bij een ongeval op de Hoenderloseweg nabij Ugchelen zijn dinsdagochtend drie gewonden gevallen. Een van hen was een baby’tje.

Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de kruising Hoenderloseweg met de Van Golensteinlaan net buiten Ugchelen. Twee auto’s waren door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar gebotst. In de grijze Peugeot zat een vrouwelijke bestuurster, zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. In de zwarte Kia zaten twee vrouwen, een baby en 6 honden. De bestuurster van deze auto en haar baby’tje werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende raakte niet gewond evenals de 6 honden die in de auto zaten.

De politie sloot vanwege het ongeval, de gehele weg af. De ravage was groot. De twee voertuigen werden nadat de politie het sporenonderzoek had afgerond afgesleept waarna de weg ook weer vrijgeven kon worden.

De exacte toedracht van het ongeval is onbekend maar de politie gaat uit van een voorrangsfout.