Scooterrijder gewond na botsing met auto

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – De hulpdiensten zijn maandagmiddag rond 13:00 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Edisonlaan. Een scooterrijder werd op de kruising met de Vlijtseweg geschept door een auto.

De scooterrijder belandde eerst op de voorruit en vervolgens met een flinke smak op de grond. De scooterrijder raakte hierbij gewond en hij is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist en inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. De politie heeft verklaringen opgenomen.

Vanwege het ongeval werd een deel van de kruising afgesloten voor verkeer. Leden van de Koninklijke marechaussee, regelde het verkeer. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept.