Overval op de Lidl

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

27/07

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Vanavond is er een overval gepleegd op de Lidl aan Kanaal Noord. Een man zou een greep uit de kassa hebben gedaan.

De politie is een zoektocht gestart naar de dader. Het gaar om een blanke man welke ervandoor ging op een zwarte mountainbike richting het centrum. De politie heeft ook Burgernet ingezet. Op Burgernet wordt het signalement gegeven: de man droeg een korte grijze spijkerbroek en een wit shirt. Hij had een rode tas bij en droeg een wit mondkapje. De politie roept op de politie te bellen en de man niet zelf te benaderen.

Hoeveel er weg is, is niet duidelijk. Niemand zou gewond zijn geraakt.