Wielrenner zwaargewond na botsing met voetganger

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

26/07

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Zondagmiddag heeft er rond 14:30 een ongeval op de Energieweg plaatsgevonden tussen een wielrenner en een voetganger. De wielrenner is hierbij gewond geraakt.

Het ongeval gebeurede op de kruising met de Ecofactorij. De hulpdiensten rukte groots uit, waaronder twee ambulances en de traumahelikopter. De wielrenner is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De voetganger, een vrouw, is in de ambulance onderzocht. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Bij het onderzoek wordt ook gebruik gemaakt van camerabeelden uit de omgeving.