Autobrand aan de Poortersveld

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 juli is de brandweer rond 0:40 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Poortersveld in de wijk de Maten.

Buurtbewoners wisten met brandblussers de brand te bedwingen totdat de brandweer ter plaatse kwam, waardoor erger is voorkomen. De brandweerlieden namen vervolgens de bluswerkzaamheden over. De brand bleef beperkt tot de voorkant van de auto. Wel raakte de auto dusdanig beschadigd dat deze vermoedelijk total loss wordt verklaard. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie heeft een verklaring opgenomen en zal een onderzoek startte naar de oorzaak van de brand. Dit onderzoek zal zaterdag in de loop van de dag gaan plaatsvinden.