Auto botst tegen boom; twee gewonden onder wie een ernstig

03/07

Foto: Luciano de Graaf

03/07

Foto: Luciano de Graaf

03/07

Foto: Luciano de Graaf

03/07

Foto: Luciano de Graaf

03/07

Foto: Luciano de Graaf

03/07

Foto: Luciano de Graaf

Eerbeek – Op de kruising Horsterdijk met de Lombokweg in Eerbeek is vrijdagmiddag een auto tegen een boom geknald. De twee mensen die in de auto zaten raakten hierbij gewond. Het gaat om een man en een vrouw.

Bij het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen voor de behandeling van een van de twee inzittenden. De bestuurster van de auto raakte lichtgewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen. Haar man was er slechter aan toe. Hij werd per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt momenteel hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De auto raakte fors beschadigd en wordt nadat het onderzoek is afgerond, afgesleept.