Dronken automobilist knalt achterop auto met aanhanger op A50 bij Epe

11/06

Foto: Luciano de Graaf

11/06

Foto: Luciano de Graaf

11/06

Foto: Luciano de Graaf

11/06

Foto: Luciano de Graaf

Epe – Bij een aanrijding op de A50 bij Epe is een bestuurder meegenomen na het politiebureau. Dit gebeurde nadat bleek dat de man te veel had gedronken.

De bestuurder van de blauwe auto botste door nog onbekende oorzaak met hoge snelheid achterop een auto met een aanhanger. De bestuurder van de blauwe auto bleek te veel te hebben gedronken. De man moest daarom mee naar het politiebureau waar hij een proces verbaal zal krijgen.

De overige betrokkenen, die in de auto zaten die de aanhanger trok werden door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De twee auto’s liepen behoorlijke schade op en moesten worden afgesleept. De aanhanger en de inzittenden van de zwarte auto werden door een bekende opgehaald.