Schietpartij bij jumbo in Apeldoorn zuid lijkt loze melding

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn- De politie is maandagavond met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen bij een melding van een ‘schietpartij’ op het Schubertplein in Apeldoorn Zuid.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er op de parkeerplaats van de Jumbo van de Bunt, een schot zou zijn gelost en dat daarbij een persoon gewond raakte en op de parkeerplaats zou liggen. De politie kwam met ongeveer 5 a 6 auto’s ter plaatse waaronder een hondengeleider maar trof in de omgeving niks of niemand aan.

De politie heeft meerdere rondjes in de wijk gereden maar zonder resultaat. De politie vermoedt dat het gaat om een ‘loze’ melding. Maar dit wordt uitgezocht. Op het Schubertplein werd in ieder geval niks aangetroffen. De politie keerde na ongeveer 30 minuten weer terug naar het politiebureau.