Aanrijding op de Laan van Osseveld

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Dinsdagmiddag heeft er rond 14:00 een ongeval plaatsgevonden op de kruising Laan van Osseveld met de Zutphensestraat. Hierbij is een bestuurder lichtgewond geraakt.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermde zich over de man. De bestuurder klaagde over veel pijn in de onderrug en is door het ambulancepersoneel onderzocht, na behandeling in de ambulance bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De bijrijder van de auto, ook een man, kwam met de schrik vrij.

Volgens de politie ontstond het ongeval nadat een bedrijfsbuisje achterop de auto van de twee mannen botste voor de stoplichten. Beide voertuigen hadden minimale schade en konden hun weg dan ook weer vervolgen.