Kindje op fiets geschept door auto

06/04

Foto: Luciano de Graaf

06/04

Foto: Luciano de Graaf

06/04

Foto: Luciano de Graaf

06/04

Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN – Een kindje is maandag aan het einde van de middag tijdens het oversteken aangereden door een auto en raakte gewond.

Het ongeval gebeurde op een fietsoversteekplaats op de Gildenlaan ter hoogte van winkelcentrum de Eglantier. Het meisje fietste samen met haar ouders en zusje en wilde de weg oversteken, het slachtoffertje stak iets eerder over en werd geraakt door een auto. Het meisje kwam hard ten val en liep onder andere een forse hoofdwond op.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft zowel van haar ouders, bestuurder van de auto en van getuigen een verklaring opgenomen.