Fietser aangereden door auto op Henri Dunantstraat

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Dinsdagmiddag heeft er rond 14:25 een ongeval plaatsgevonden op de Henri Dunantlaan tussen een auto en fietser. De fietser is hierbij gewond geraakt.

De fietser wilde ter hoogte van de Sprengenweg de Henri Dunantstraat oversteken toen hij over het hoofd werd gezien door de automobilist met de botsing tot gevolg. Ambulancepersoneel hebben het slachtoffer behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen en getuigen. De automobilist mocht na een verklaring te hebben afgelegd zijn weg vervolgen.

Vanwege het ongeval liep het overige verkeer enige hinder op, zo moest een lijnbus omkeren op de Henri Dunantlaan omdat hij niet langs het ongeval kon. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen naar het bureau waar deze later door familie zal worden opgehaald.