Drie gewapende mannen overvallen woning

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

31/03

Foto: Luciano de Graaf

Klarenbeek – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een vrijstaande woning aan de Molenweg in Klarenbeek.

De overval vond plaats rond 3:30. Na de overval gingen de drie gewapende overvallers er vandoor in een auto. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en hebben de omgeving uitgekamd. Ook was de ZULU (politiehelikopter) opgeroepen en cirkelde boven het dorp om de daders te kunnen vinden. Ondanks alle inspanningen is voor zover bekend nog niemand aangehouden.

Een buurman verklaarde aan de politie dat hij twee jonge mannen zag wegrennen toen hij naar het toilet ging. De forensische opsporing doet onderzoek en de politie roept op of mensen die iets gezien of gehoord hebben contact willen zoeken via 0900-8844.

Klik hier om ons landelijke Facebookpagina te volgen en op de hoogte te blijven van nieuws uit heel Nederland en nieuws over corona