Drie voertuigen beschadigd door brand in Apeldoorn; Mogelijk brandstichting

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

30/03

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – De brandweer is maandagochtend rond 4:50 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Soldeniersveld. Een geparkeerde auto stond in brand.

Bewoners werden gewekt door een harde knal en blaffende hond. Toen zij poolshoogte gingen nemen zagen zij een auto in brand staan die tussen twee geparkeerde bestelbussen geparkeerd stond en alarmeerde de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het voertuig. De brandweer heeft het vuur geblust en konden voorkomen dat ook de bestelbussen volledig verwoest werden. Wel liepen de bestelbussen flinke schade op.

Agenten hebben verklaringen opgenomen. De aangifte van de eigenaar van de personenauto zal later worden opgenomen. Buurtbewoners laten weten dat de auto al enkele maanden op dezelfde plek staat en dat deze niet van zijn plek is af geweest. De politie start een onderzoek en de forensische opsporing zou later vandaag spooronderzoek doen.

Klik hier om op de hoogte te blijven van nog meer nieuws uit Nederland en volg de pagina. Dagelijks vind je hier ook een update van de cijfers van het coronavirus.