Frontale botsing op Kanaal Zuid

03/03

Foto: Luciano de Graaf

03/03

Foto: Luciano de Graaf

03/03

Foto: Luciano de Graaf

03/03

Foto: Luciano de Graaf

03/03

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Dinsdagochtend heeft er op de Achterste Kerkweg met de kruising Kanaal Zuid een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Zij botsen frontaal op elkaar.

Een van de auto’s wilde de Kanaal Zuid oprijden en zag de andere auto over het hoofd. Door de klap kwam één van de voertuigen half in de sloot terecht. Een man werd enige tijd onderzocht in de ambulance, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. In één van de auto’s zaten ook twee kinderen, zij raakte niet gewond en kregen voor de schrik een traumabeertje. In de andere auto zat ook een kind en een vrouw, zij kwamen ook met de schrik vrij en het kind kreeg ook een traumabeertje van de politie. Beide voertuigen zijn total loss en afgesleept door een berger.