Sushibar aan de Gildenlaan overvallen

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Woensdagavond heeft er rond 21:30 een overval plaatsgevonden op de Sushibar Sakura aan de Gildenlaan. De overval vond plaats toen de medewerkster de zaak net wilde sluiten.

De vrouw was als enige in de zaak en is gehoord door de politie. De politie is op zoek gegaan naar de dader. Hierbij werd onder andere Burgernet ingezet. De dader was weggelopen in de richting van de Warenargaarde. Het gaat om een man van ongeveer 1.75 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een felblauwe jas met capuchon en een zwarte broek.

De politie heeft de omgeving doorzocht tot ongeveer 23:00. Voor zover bekend is de dader nog niet aangehouden. De man zou waarschijnlijk zichtbaar zijn op camerabeelden. De politie onderzoekt de zaak.