Inbraak bij supermarkt aan de Vlijtseweg

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

27/02

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – In de nacht van woensdag op donderdag is tussen 3:30 en 5:30 supermarkt DekaMarkt aan de Vlijtseweg doelwit geworden van een inbraak meldt de politie. Het ging hen om de pinautomaat.

De inbraak werd donderdagochtend ontdekt door medewerkers. De daders hebben twee grote in het pand gemaakt. Het eerste gat zit in het glas naast de schuifdeuren op het parkeerdek. Het tweede gat is gemaakt bij de lift, dit gaat om een gat van zo’n 30 bij 40 centimeter. De politie laat weten dat het zou gaan om twee daders, deze zijn nog voortvluchtig. Er is bij de inbraak geen buit gemaakt. De winkel is om 8:00 gewoon opengegaan. De omgeving van de pinautomaat en de gebroken ruiten waren nog afgezet met linten.