Taxi al rijdend in brand

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

11/02

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Dinsdagmiddag is rond 12:20 al rijdend een taxi in brand gevlogen op de Molenmakershoek. De taxichauffeur kon het voertuig aan de kant zetten en de twee inzittenden konden tijdig het voertuig verlaten.

Al snel sloegen de vlammen om zich heen en stond de gehele voorkant in brand. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd. Bij de brand kwam veel rook vrij. Een van de inzittende had ook last van de ingeademde rook en is gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig afgesleept. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een technisch mankement.