Auto crasht op A1 bij Apeldoorn

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

08/02

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Bij een eenzijdig ongeval op de toerit van de A1 bij Apeldoorn ter hoogte van afrit Voorst, is een auto van de weg geraakt en over de kop gevlogen. Van de inzittende(n) ontbreekt ieder spoor.

Het zwaar beschadigde voertuig werd rond 23.10 uur opgemerkt door een passerende automobilist en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er niemand meer in de auto, een witte Audi, te zitten. De politie en brandweer zochten in de omgeving naar de inzittende(n). Weilanden werden uitgekamd maar vooralsnog is er niemand aangetroffen.

De afrit van de A1 richting de Zutphensestraat was vanwege het ongeval afgesloten. Dit betekende dat automobilisten door moesten rijden naar de afrit Apeldoorn Zuid. De politie onderzoekt het ongeval, ook is nog niet bekend waarom de inzittende(n) op de vlucht zijn geslagen/de auto achter lieten. Of er iemand bij het ongeval gewond is geraakt is niet bekend. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept.