Man zwaargewond bij kop-staartbotsing

25/01

Foto: Luciano de Graaf

25/01

Foto: Luciano de Graaf

25/01

Foto: Luciano de Graaf

25/01

Foto: Luciano de Graaf

Beekbergen – Zaterdag heeft er rond 12:00 heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden op de N786 ter hoogte van de Hoge Bergweg. Hierbij waren twee personenauto’s betrokken en een bestelbus.

Bij het ongeval is een man zwaargewond geraakt. De man zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. In een personenauto zat een gezin, het jongetje van het gezin is gecontroleerd door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kreeg een traumabeertje voor de schrik. De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. De weg was uren afgesloten.