Man ernstig gewond bij bedrijfsongeval

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

13/01

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Maandagmiddag is er een persoon ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Dit vond plaats rond 14:10 in een pand aan de Deventerstraat.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter gingen ter plaatse. Het slachtoffer had ernstige verwondingen en is gestabiliseerd door een trauma-arts. De trauma-arts is ter begeleiding meegegaan in de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het inderdaad om een bedrijfsongeval waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt. De Arbeidsinspectie gaat onderzoek doen naar het voorval maar kon verder nog niks vertellen.