Auto gaat in vlammen op aan de Malkenschoten

06/12

Foto: Luciano de Graaf

06/12

Foto: Luciano de Graaf

06/12

Foto: Luciano de Graaf

06/12

Foto: Luciano de Graaf

06/12

Foto: Luciano de Graaf

06/12

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – In de nacht van donderdag op vrijdag was het weer raak in Apeldoorn, een auto ging volledig in vlammen op bij een woning aan de Malkenschoten in Apeldoorn.

De brandweer rukte rond 02.20 uur uit nadat de bewoners de brand ontdekte. De brandweer en politie waren snel ter plaatse. Ondanks dat de brandweer het vuur snel onder controle was, konden zij niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Naast de auto die in brand stond, stond nog een geparkeerde auto. Deze raakte vermoedelijk licht beschadigd en werd door de eigenaar weg gezet zodat deze niet nog meer schade opliep.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, beide auto’s stond namelijk op een afgesloten terrein bij een woning. De brandweer vond wel materiaal dat bij brandstichting kan worden gebruikt. De politie heeft dat bewijsmateriaal in een speciale zak gestopt waar later verder onderzoek naar zou worden gedaan.

De forensische opsporing wordt in kennis gesteld. Zij doen morgen in de loop van de dag sporenonderzoek.

De politie onderzoekt nu of er een mogelijk verband is.