Ernstig ongeval op de Arnhemseweg; Een gewonde

Apeldoorn – Dinsdagavond 23 oktober heeft er op de Arnhemseweg in Apeldoorn een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte de bestuurder van een auto zwaargewond.

Het ongeval gebeurde iets voor 20.00 uur. Volgens omstanders reed de bestuurder van de Mercedes hard over de Arnhemseweg, op de andere weg helft, waarna hij de macht over het stuur verloor, een boompje omver reed en vervolgens vol een geparkeerde auto ramde. De geparkeerde auto werd zo hard geramd dat deze door schoot een ruimte in bij een tankstation. De bestuurder van de auto, zou een Turkse jongen zijn van in de twintig, aldus omstanders.

De bestuurder van de Mercedes kwam na de aanrijding bekneld te zitten. Hij moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijdt waarna hij zwaargewond met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie heeft de gehele avond onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Arnhemseweg was dan ook lange tijd afgesloten voor verkeer. De ruimte bij het tankstation is afgebroken om zo nog meer gevaar te voorkomen.

Door de aanrijding heeft een deel van de straat geen stroom. Liander is ter plaatse en zal de storing zo spoedig mogelijk verhelpen. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.