Bewoonster opgesloten kamer tijdens overval in Beekbergen

06/09

Foto: Luciano de Graaf

Beekbergen – Op een grote villa aan de Berg en Dalweg in Beekbergen heeft in de nacht van Donderdag op vrijdag een overval plaatsgevonden. Bij de overval raakte voor zover bekend niemand gewond.

De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse op de overval melding. Naast dat er een melding werd gedaan van een overval aan de Berg en Dalweg in Beekbergen, werd er ook een melding gedaan van een overval aan de Ida Gerhardtsingel in Zutphen. Bij de woning aan de Berg en Dalweg staan meerdere politieauto’s en de politie rijdt met meerdere voertuigen rond in de omgeving.

De villa ligt op het randje van Beekbergen, in een bosgebied. De bewoonster werd opgesloten maar kon vanochtend alarm slaan. Over de daders van de overval is niks bekend. Het is ook niet bekend of er wat buit is gemaakt. De politie is in gesprek met de bewoners en doet onderzoek.