Weer ongeval op de Laan van de Mensenrechten

18/08

Foto: Luciano de Graaf

18/08

Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN – Zaterdagavond heeft er rond 20.45 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn. Hierbij raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde net nadat het wat had geregend. Een automobilist komend vanaf de kruising Europaweg nam de bocht maar gleed weg, kwam tegen een stoepje aan en belandde met zijn voertuig tegen een boom. De auto raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept.

De bijrijdster had wat last van haar buik door de klap, zij is door het ambulancepersoneel gecontroleerd in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval trok veel bekijks van buurtbewoners, zij vertellen dat het al de 3e aanrijding is in nog geen 4 dagen tijd. Afgelopen donderdag ging het ook al mis, toen raakte een vrouw gewond zij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.