Zwaargewonde aangereden man per traumahelikopter naar ziekenhuis Nijmegen

Apeldoorn – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 26-jarige voetganger zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Kayersdijk. De man werd aangereden door een auto.

De bestuurder, een 19-jarige man uit Apeldoorn, is door de politie meegenomen naar het bureau. De bestuurder heeft volgens de politie geen alcohol genuttigd. Het is niet precies duidelijk wat er gebeurd is. De politie heeft met meerdere getuigen gesproken die het ongeluk hebben zien gebeuren.

De man werd met ernstige verwondingen overgebracht per traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Het slachtoffer is nog niet aanspreekbaar. De VOA is tot diep in de nacht ter plaatse geweest om de plek van het incident vast te leggen en sporenonderzoek te doen.