Vrachtwagen en twee auto’s betrokken bij ongeval A50

13/07

Foto: Luciano de Graaf

13/07

Foto: Luciano de Graaf

13/07

Foto: Luciano de Graaf

13/07

Foto: Luciano de Graaf

13/07

Foto: Luciano de Graaf

13/07

Foto: Luciano de Graaf

Epe – Zaterdag heeft er op de A50 van Heerde Zuid richting Apeldoorn een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen twee personenauto’s. Het gebeurde ter hoogte van Epe.

Het ongeval gebeurde rond 12:00. Een vrachtwagen botste achterop de personenauto, waardoor deze ging tollen. De rode auto klapte vervolgens op een grijze BMW, botste tegen de vangrail waarna de auto tot stilstand kwam. Bij het ongeval is een persoon gewond geraakt, over de aard van de verwondingen is niets bekend. Beide personenauto’s liepen forse schade op en werden afgesleept. De vrachtwagenchauffeur kon ondanks wat schade aan de voorzijde wel zijn weg vervolgen. Het verkeer richting Apeldoorn liep vertraging op.