Scooterrijder wordt geschept en raakt gewond

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN – Een scooterrijder is donderdagochtend geschept bij een oversteekplaats op de Aluminiumweg ter hoogte van de Nikkelweg in Apeldoorn. De scooterrijder raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 07.20 uur. Een automobilist die richting de Laan van Westenenk reed, zag een scooterrijder die geen voorrang had over het hoofd, waarna er een botsing ontstond. De scooterrijder kwam door de botsing hard ten val en raakte gewond. De man is in een vacuümmatras gelegd, waarna deze met onbekende verwondingen werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de bestuurder. Zowel de scooter als auto liepen schade op als gevolg van de aanrijding. De politie heeft het verkeer langs het ongeval geleid. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.