Gewonde bij ongeval op de Zutphensestraat

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

11/07

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn – Donderdagmiddag heeft er op de Zutphensestraat (N345) een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een auto belandde hierbij op zijn kop.

Een auto komend vanaf Klarenbeek wilde linksaf de A1 richting Deventer opdraaien en zag daarbij een auto die vanuit de richting Apeldoorn kwam over het hoofd. Hierbij kwam de auto vol in de zijkant van de andere auto terecht. De brandweer moest eraan te pas komen om enkele inzittenden te bevrijden. Alle drie betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Een van hen is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.