Bestuurder gewond bij eenzijdig ongeval

06/07

Foto: Luciano de Graaf

06/07

Foto: Luciano de Graaf

06/07

Foto: Luciano de Graaf

06/07

Foto: Luciano de Graaf

Lieren – Zaterdag heeft aan het begin van de avond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Lierderstraat. Hierbij is een persoon gewond geraakt.

Het gaat om een bezorger van een cafetaria welke onderweg was om bestellingen af te leveren. De bestuurder week mogelijk uit voor iets, waarna hij in de berm en half in een sloot terecht kwam. De brandweer kwam ook ter plaatse, maar zij hoefde niet in actie te komen. De bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Lierderstraat was tijdelijk afgesloten vanwege de hulpverlening en bergingswerkzaamheden. Toen het voertuig afgesleept was werd de weg weer vrijgegeven.