IWO uit Apeldoorn lopen rolstoelwandelvierdaagse mee

13/06

Foto: Ikwilopvallen.nl

13/06

Foto: Ikwilopvallen.nl

Apeldoorn – De vriendengroep Ikwilopvallen.nl helpt deze week mee met de rolstoelwandelvierdaagse. Deze groep is onder meer bekend van het lopen tijdens de 4Daagse van Nijmegen en net als 112Nieuwsgroep trekken zij zoveel mogelijk aandacht voor het goede doel.

Deze keer loopt de groep niet voor henzelf, maar bieden zij ondersteuning, zodat mensen in een rolstoel met dit evenement kunnen mee doen. Op woensdag 12 juni ging de rolstoelwandelvierdaagse van start vanaf zorgcentrum Randerode. De route betrof 5 kilometer en halverwege in Ugchelen was er een drinkpauze. Vanaf daar op naar de finish waar men onder het genot van een drankje en hapje nog even kon bijkletsen met de bewoners en deelnemers. Eenmaal binnen kon men zich opmaken voor de donderdag, de tweede etappe dag.

De laatste dag a.s. vrijdag worden de deelnemers binnen gehaald met een drumband en krijgen de deelnemers een medaille. Alle dagen zullen wandelaars van de vriendengroep Ikwilopvallen ondersteuning bieden en meelopen.