Brandweer opgeroepen voor vreemde lucht bij de Kruidvat

05/06

Foto: Bernhard Korsten

APELDOORN – De Kruidvat aan de Adelaarslaan in Apeldoorn is woensdagmiddag enige tijd ontruimd geweest nadat er een gaslucht werd geroken.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Medewerkers en klanten stonden inmiddels al buiten. De brandweer ging de Kruidvat in en voerde metingen uit. Hieruit kwam niks bijzonders waarop de brandweer ging vervolgens naar de achterkant van het pand om ook daar metingen uit te voeren.

Volgens omstanders zou een medewerker in een kelder een vreemde lucht hebben waargenomen waarna deze niet lekker werd. De brandweer heeft nadat zij het hele pand hebben gecontroleerd en metingen hebben uitgevoerd niks kunnen aantreffen en de oorzaak van de vreemde lucht niet weten te achter halen.

Medewerkers en klanten mochten na ongeveer een kwartier weer het pand in.