Brandstichting bij woning, politie zoekt getuigen

Apeldoorn – In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 mei is bij een woning aan de Gunninglaan brand gesticht. De politie zoekt getuigen of mensen die camerabeelden hebben van de omgeving.

De bewoners van het pand lagen te slapen toen rond 02:40 uur het brandalarm afging. Gelukkig konden zij daardoor op tijd de brand blussen.

Beelden of tips?

De politie doet onderzoek in de buurt en zoekt camerabeelden van de omgeving. Daarbij kunt u ons helpen. Woont u in de omgeving van de Gunninglaan in Apeldoorn en heeft u een beveiligingscamera? Uw beelden helpen mogelijk bij het oplossen van deze zaak. Of heeft u die nacht iets opvallends gezien? Ook dan hoort de politie dat graag van u. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).