Politie treft hennepkwekerij aan in woning

01/04

Foto: Luciano de Graaf

Maandagmiddag omstreeks 15.30 is de politie een woning aan de Germanenlaan in Apeldoorn binnengegaan. De politie is samen met een hennepteam ter plaatse gekomen.
De politie laat weten dat er een kwekerij is ontdekt maar kan nog niet veel kwijt. Het onderzoek loopt immers nog aldus een woordvoerder. De politie kan dan ook nog niks zeggen of er iemand is aangehouden.

Buren laten weten af en toe geen stroom te hebben gehad en ook wel eens wat te hebben geroken maar konden niet echt achter halen waar het vandaan kwam. De politie heeft samen met team domeinen de planten vernietigd. Evenals de spullen waarmee de kwekerij, draaiend werd gehouden.

De politie is ter plaatse en doet onderzoek in de woning. Om hoeveel planten het gaat is niet bekend.