Man raakt zwaar gewond bij steekincident

21/02

Foto: Luciano de Graaf

21/02

Foto: Luciano de Graaf

Apeldoorn- Bij een steekpartij op een parkeerplaats aan de Hofstraat in Apeldoorn, is donderdagochtend een gewonde gevallen. De hulpdiensten rukten omstreeks 09.30 massaal uit. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij een gewonde man aan op de parkeerplaats. Politieagenten ontfermde zich over het slachtoffer in afwachting van een ambulance. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis met ernstige verwondingen aan zijn buik. Een traumahelikopter die aanvliegend was en bijna ter plaatse was werd gecanceld.

De politie zetten de omgeving groots af. Ook een stuk bij een appartementencomplex aan de Kalverstraat werd afgezet. De verdachte werd namelijk door omstanders in bedwang gehouden in afwachting van de politie. Zij hebben de man af geboeid en overgebracht naar het politiebureau.

De politie heeft van alle getuigen verklaringen opgenomen. Wat de aanleiding van het steekincident is geweest in niet bekend. De forensische opsporing van de politie doet onderzoek.