Auto belandt op de kop na botsing in woonwijk

17/10

Foto: Luciano de Graaf

17/10

Foto: Luciano de Graaf

Bij een frontale botsing op de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn zuid is woensdag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer, is de bestuurder van de op de kop liggende auto.

De bestuurster van de Volkswagen polo reed op de Oude Beekbergerweg toen de grijze auto recht op haar af kwam rijden, de vrouw probeerde nog uit te wijken maar kon een botsing niet voorkomen.

De bestuurster van de Polo schoot meteen het slachtoffer te hulp, samen met omstanders wist de vrouw het slachtoffer uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De Oude Beekbergerweg was vanwege de aanrijding enige tijd afgesloten, een berger heeft beide voertuigen afgesleept.