Auto slaat over de kop

Een auto is maandagmiddag door nog onbekende redenen van de weg geraakt maar het vermoeden bestaat dat de hevige regen ook mee heeft gespeeld. Het ongeval gebeurde op de A1 tussen Ugchelen en Apeldoorn Zuid ter hoogte van de Afrit met de Kayersdijk in Apeldoorn.

De auto is vermoedelijk over de kop geslagen aan de schade te zien.

Het voertuig kwam zeker 10 meter naast de weg tot stilstand. De brandweer kwam ter plaatse omdat er mogelijk nog iemand bekneld zou zitten, alleen bij aankomst bleek de bestuurder al uit het voertuig te zijn.

Voor zover bekend raakte de bestuurder lichtgewond, onbekend is of het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval werd de afrit korte tijd afgesloten, hierdoor ontstond een kleine file. De berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto Luciano de Graaf Fotograaf