Brandweer rukt uit voor brandende motor in Beekbergen

15/07

Foto: Luciano de Graaf

15/07

Foto: Luciano de Graaf

15/07

Foto: Luciano de Graaf

15/07

Foto: Luciano de Graaf

Beekbergen – Zaterdagmiddag rukte de brandweer groots uit nadat een motor vlam vatte op de Oude Arnhemseweg tussen Beekbergen en de Woeste Hoeve.

De meldkamer schaalde snel op naar het sein ‘middelbrand’ waarop ook brandweer Hoenderloo, Apeldoorn Zuid en de OvD ter plaatse kwamen. Dit had te maken omdat door de droogte de berm ook vlam kon vatte. De brandweer uit Beekbergen had het vuur snel onder controle en kon het zelf af, overige eenheden gingen dan ook retour.

De motorrijder raakte wonder boven wonder niet gewond. De motor is volledig uitgebrand en wordt door een berger opgehaald. Door de brand is het wegdek zwaar beschadigd. Er zitten een paar grote gaten in het asfalt van een paar centimeter diep. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.